Evo mali izvještaj od danas.
Probudio sam se u 7:50 , sa nadom da pada kiša da se vratim nazad u krevet. Naravno , nije padala. Spremio sam se , krenuo i kod Črnomerca je kiša počela lagano padat i prala me do trga. Na tunel stižem u 9:05 , nema nikog , već mislio krenut sam , kad evo Daniela. Čekali minutu-dve , pa odlučili krenut. Uspon laganica , malo pričali i zajebavali se , te stigli do Lugarnice za 58min od tunela. Gore se presvukli , pojeli bananu/groždice i krenuli cestom do 57ice. Spust fluidan , bez stajanja , sklisko ko vražija majka , pogotovo dio poslije onog velikog dropa do prvih klupica. Tu je Daniel zalegao , ni istom jestu kao i ja prije 5 dana. Dalje smo išli na prvi greben i odjurili do tunela.
Drugi uspon nas je bilo više , četvero. Nik , Renesis , Mitsuoka i ja. Imao sam viška energije , i do Adolfovca pičio u trečoj brzini , dizao se na noge svako malo i tak. Na zadnjem dijelu sam crko , bio sam pre gladan jedva se popeo do Lugarnice. Gore pojeli gulaš/grah/juhu , i odlučili se za 20ku. Singlica je začuđujuće suha , gripa ima poprilično , tu i tamo koji korijen zna iznenadit. Dalje dosta mokro sa puno lišča i iznanađenja na stazi. Ja na onom makadamu poslije potoka zahvalio dizajneru Schwalbea jer me spasio opakog pada. Da nisu bočne ripne uhvatile , razbio bi se ko čkapi. Zadnji dio sklizak kao i inače , al sve u granicama normale.
Jebeno proveden dan na Sljemenu , sad sam doam pojeo sendvič od pola kruha , 1.5L Nestea čaja i par čokoladica iz Lidla.
Da ne blebečem , evo par slika :