View Single Post
Staro 29.11.2012., 15:50   #10
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor zmaksonvil Pregled postova
Naime, prije cirka 2 tjedna mi je iz čistog mira odapeo cirka godinu dana star OCZ Vertex 3 60GB. Dan prije je komp najnormalnije radio, najnormalnije sam ga ugasio navečer, a drugi dan diska kao i da nema u kompu.
Nisam citao prijasnje postove vec samo preletih ovo sto pises. Imas krivi pristup i mogao si odavno dobiti odgovor na vecinu pitanja. OCZ si mogao emailom vec deset puta kontaktirati i saznati opcije.

Provjeriti (po njihovom sajtu) dal ti SSD jos prolazi garanciju po generalijama. Ne znam kakav je OCZ po galantnosti supporta, no, nije neuobicajeno da se takve situacije (ako prolazi pod garanciju) rutinski zaprimaju bez ikakvih daljnjih trazenja garancije ili potvrda. Posebno kod vecih imena.

Carina je ipak evoluirala vec neko vrijeme i uz predocenje bilo kakvog papira ili linka koji detektira predocenje garantnog povratnog diska... 95% neces imati problema. Osim ako si baksuz ili baratas socijalnim sposobnostima ministra u hladovini.

Zdrav ili odgovorni pristup kod carinskih/ebay i inih epizoda, prvo je da racunas na najgoru mogucu cifru, odnosno, da imas osiguranu vrijednost u djepu - ako zatreba. 99% jasno da nece trebati, no, ako si tanak i ne zelis biti u nervozi, onda je najbolji pristup za miran san.

Zato, blagodari na njihov sajt, pogledaj support generalije i putem email/sajta zapocni provjeru/upit da vidis kako stvari stoje.
Visage je offline   Reply With Quote