View Single Post
Staro 29.11.2012., 13:32   #7
zmaksonvil
Bridge Master
Moj komp

zmaksonvil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ne znam sta ocekujes. Napisi onda da si kupio SSD preko nekog fusera na Ebay bez garancije i bilo cega za neku smijesnu cifru. Sam si kriv sto sad neces moc dobit drugi jer ni jedna firma vise ne prima RMA bez dokaza da je kupljen redovnim putem. Mozes preko EBaya kupit i stvari sa garancijom i nekim dokazom a moze i ovako ko ti.

Zast je cudno? Pa nisu oni uvezli i zast bi oni sad trebali imat troskove jer si ga kupio prek pitaj boga kog. Ugl bezsmislena tema, vec vise puta prozvakana.

Kupis drugi za 350kn, polovni i isto ti je. I da ga saljes, platit ces postu bar 70,80kn i 200njak speditera ak ce ga OCZ slat nazad u HR.
Vidim ja da je netko baš nabrijan... jedino ne znam razlog... jebat ga, 100 ljudi 100 čudi. Nisam još imao ni posla ni prepiske s tobom, pa ne znam zašto piz... pip, pip, bez veze, PMS valjda.

Uglavnom, disk nije kupljen preko nikakvog fušera, niti je cifra bila smiješna. Plaćen je cirka 90 funti, od tipa odnosno ebay trgovine "box_uk" koji ima hrpu proizvoda, i hrpu obavljenih prodaja, i hrpu pozitivnih feedback-ova, pa bih rekao da disk gotovo sigurno ima i garanciju i sve uredno preko njega, jedino što je frend lately u gužvi i nikako mi se nije javljao, pa sam se ovdje raspitao da li netko ima iskustva s garancijom preko OCZ-a, pa da možda to i sam riješim bez kontaktiranja prodavača sa ebay-a.

A sad ovako pametovati ovdje, mogao si ovo, mogao si ono, sam si kriv... bez da išta pitaš, nego isfuraš hrpu proizvoljnih zaključaka...zbilja ne razumijem. Ali ajde, valjda se čovjek osjeća bolje nakon ovakvih izljeva...
Sorry mod, možda nije primjereno forumu, ali morao sam se ograditi od ovog simpatičnog lika.
zmaksonvil je offline   Reply With Quote