View Single Post
Staro 29.11.2012., 12:22   #4
zmaksonvil
Bridge Master
Moj komp

zmaksonvil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
obicno se takve situacije rjesavaju direktno sa proizvodacem, ukoliko zeli izaci u susret, neki ne zele. Ponekad uvoznik zeli izaci u susret, sto ovdje nije slucaj.

Takoder mozes ga vracat u englesku pa opet nazad, al onda nije li lakse preko nizozemske direktno? Postoji problem ponovnog carinjenja uredaja kod povrata s garancije. Mozes i ispuniti neke papire da ga saljes bla bla, al to ces platiti jednako toliko pa se bolje kockat mozda prode bez naplate.

Osim ako ti ga frend nece donjet na ruke, u protivnom opet moze biti postupka carinjenja.
Stvar je u tome što nemam niti račun, niti znam gdje je disk kupljen, a ti podaci mi trebaju za napraviti ticket na OCZ stranici. Sve što imam o disku je original kutija sa serijskim brojem (taj broj je i na samom disku)
Solucija slanja frendu u Englesku je OK, ali to je prilično dugoročna varijanta jer je vezana za njegov dolazak ovdje. Poslati ga njemu poštom OK, ali za natrag kao što kažeš će biti problem carinjenja, tako da moram čekati njega da dođe.
Solucija slanja u Nizozemsku mi je malo opskurna obzirom da nemam račun, niti znam gdje je kupljen...
A i čudno mi je da naši uvoznici ne žele ništa imati s tim... zar je problem taj disk zajedno sa 'našim' pokvarenim diskovima poslati na servis odnosno zamjenu?
zmaksonvil je offline   Reply With Quote