View Single Post
Staro 28.11.2012., 17:19   #1
speginator
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2012
Unhappy (riješeno) AMD Radeon HD 4850 nema slike

e ovako prije cca 2 mjeseca mi se desilo ovo... igram firefall betu i koristio sam gamebooster 3... sve ok sutra dan upalim komp i nemam slike na ekranu... prebacim sa graficke na maticnu monitor i sve normalno... al graficka i dalje nije radila probo sam i vadit nju i bateriju sa maticne i svasta nesta al nije radila nikako ( ventilator vrtio ko lud )... dva mjeseca sam bio na nvidijinoj integriranoj i prije par dana izvadim graficku i baterijicu sa maticne sve vratim i graficka mi proradi... ALI! jucer opet igro WoW sa Razer Game Boosterom ( beta ) i danas opet isto slike na grafickoj nemam ona fora sa baterijicom ne radi... cak sam i windowse reinstailro ( reko mozda je do njih ) a bio mi je i izbacivo od AMD Catalysta da ukljucim graficku jer je kao disabled al problem sto mi komp nigde ne prepoznaje da je graficka ukljucena :/

oce pomoc ak odem bios sve na default stavit? il da nosim na servis pa nek se tamo igraju

znam da je ovo bagavo objasnjeno al ak neko nesta zna nek pomaze graficka je ATI Radeon™ HD 4850... ak vas jos sta zanima samo pitajte

http://www.amd.com/us/products/deskt...fications.aspx
speginator je offline   Reply With Quote