Citiraj:
Originally posted by tskarda
Radi stabilno sa 12.5*190 pri 1.781V (59C full load)
Ako stavim Kingmax HC500 samog radi na auto postavkama za memoriju. ako utaknem jos i 2 plocice 256 rama kingmax HC466, sareni modul, nemoze ucitat windowse, to sam rijesio tako da stavim omjer 5/4 za FSB.
Sad me zanima sta je bolje za World of Warcraft (dobijam ga slijedeci tjedan), da memorija i proc rade na istoj brzini ili da ima 2*256 rama vise?
|
naravno daje vaznije da ima 512MB RAMA vise i za notepad i za world of warcraft promisli malo koliko je to.
OC podize performanse racunala ali nemojte sad ici u perverzije i bacati 512MB RAMA ili uzimati slabiji procesor koji se moze bolje OC ( nebi bio prvi danas to rade ).
e i nikad nemijesaj ram, uspjeti ces u biosu namjestiti da ti rade isto ali to je sranje. to vrijedi jos od edo rama na 60nsa i 72ns. to se jednostavno neradi.
primjetio sam kad mi musterija prvi puta u zivotu kupuje racunalo ja mu ga spojim kod kuce. on nezna ni misa pomaknut pa me pita koliko se moze overclockirat. a znate moji zivci....
moj picek ima jako lijepo rijeseno hladenje, cirkulaciju zraka, dodatne ventilatore, silver pastu, specijalni dr thermal cooler i sve ali ja ga ne derem zato mi se i nije srusio niti jednom u par godina a uptime moze biti forever.