Citiraj:
Autor Nik
Kad prepilim ono jedino preostalo drvo na koje se nabasa kad se zavine prvi switchback u lijevo nakon vidikovca, onda ce se cijeli krug moci izvoziti bez silazenja s bajka
|
A što je s dijelom cca. 200m nakon "The Uspona", kad dolazi puno manji nevozljivi uspon, gdje se jednostavno
mora gurati bajk uzbrdo nekih 15ak metara zbog ogromnih korjenja i pre mekanog tla??
Tamo bi također trebalo iskrčiti put zaobilazno s lijeve strane, radi prilaska vrhu grebena. Ako je to uopce izvedivo?
Citiraj:
Autor Nik
Ja sam vec vise puta upozorio da se za vikend treba Bikca zaobilaziti, tamo je uvijek gomila setaca, ali nije samo u tome problem, vec i jasno istaknutoj zabrani za bicikliste, pa je valjda pametnije odabrati dan za krsenje propisa kad vas najmanje ljudi vidi 
|
ma mi smo jos i dobri.. vecinom su nas ljudi pozdravljali, bodrili i govorili "svaka cast", "i nama treba bajk, ali za dolje"

čak je neka zgodna cura rekla: dečki ja se vama divim

jedino je jedna prgava bakica pitala: a kaj piše dolje na tabli=?
Ali je zato solo "jazavac" jurio bikčom dolje po toj nedjeljnoj gužvi

i još me fino pozdravi, i viče: bok dečki
No apsolutno se slazem Nik,, treba zaobilaziti BIkču vikendom,, ne samo sto je zabranjena, vec zato jer nije nikakav gušt voziti uz more planinara!