View Single Post
Staro 25.11.2012., 19:00   #3686
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
osobno se slazem sa FRipperom. iako ja ne tvrdim da je ovaj LC los (dapace, svaka roba ima svog kupca), ali osobno bi uvijek isao na polovnog fortrona 350-400W (ne blue), mozda gigabytea 460W sto je bilo po vemilu, aopen/asus je takoder FSP group, da ne kazem OCZ kojeg sam imao donedavno, mrcina mrtva-ladna..........

nevazno za snagu Wolv. to ti je kao da ti poslikam starog LC-a koji ima dva raila po 16 i 17A na +12A, hoces reci da je to kvalitetno napajanje? ne, pitanje je da li ima ikakvu zastitu, da ne kazem za variranje napona, sumove itd.........

da ce biti adekvatno za gorenavedenu konfu - hoce. da je covjek mogao proci sigurnije (po meni) i bolje, mogao je. samo toliko, zato kazem da se slazem s FRipperom.

Burko je offline   Reply With Quote