Max, Vuco i ja smo bili u kasnijoj ekipi, s sporim tempom do gore. Strašno mi je teško bilo popest se danas, previše sam robe obukao na sebe (samo baselayer i majicu dugih rukava) i gorio sam, vrijeme zavarava.
Poslije predaha u Lugarnici popeli se do tornja, i onda po singlu do Činovničke i dalje čistom 20tkom do kraja, i do Dotrščine.
Ima jedan dio singla do Hunjke koji me ubije u pojam, taman nema lišća da se vidi kako je dugi dio terena prekriven korjenčićima od 4-5cm max visine, ali tako su pederski naslagani, nikako da preneseš brzinu da zgaziš taj dio, konstantno te usporava i konstantno se moraš umarat da izguraš do kraja. Dio od Hunjke do Danjke je isto show, vlažni kontranagibi i lišće i korijenje, ali to još nekako.
Nakon Danjke samo guštanje, bez nepotrebnih stajanja i incidenata skroz do ceste uz dobar tempo.
Na Dotki ko da je neka druga šuma i zemlja i biljke i lišće jer se kliže u 3pm. Gdje god da je strmije letim na sve strane i zadnji kotač me pretiče čim taknem kočnicu i nije nikakav gušt. Kroz kanale sam već bio toliko preumoran da mi se nije dalo vrtit pedale, samo sam htio popit pivu i leć spavat. Općenito čekam da ovo lišće lagano odjebe da se opet možemo normalno naganjat.