Hvala night_rideru što je jarana Amira i mene čekao, pa smo od Puntijarke odvezli 18-20 (nas 2 još Dotku). Amiru je ovo prva vožnja, nedavno uzeo propovednika pa je s nama prolazio kratku i brzu školu spusta...a ne zna da ja samo prepričavam ono šta čujem od vas, velike braće

.
Iako sam ja bio, nije bilo belaja, mislim bilo je, ali to je mala maca: night sklizno u jednom desnom zavoju i skonto da mu je sledeća od investicija štitnik za kolena, a ja sam u jednom kanalu pred sam kraj 20ice, zbog premale brzine, zaronio ustima u zemlju-čisti face plant, ali u mekano...kaciga i naočale popile zemlju

.
Dotka je sva pod lišćem i vidi se da se slabo vozi po njoj, jer ispod ima svega i svačega, a neznaš dok ne nagaziš...
Sutra bi išao, ali kasniji termin (izlazim u 6h iz noćne pa bi oko odmorio malko). Ako kome valja oko 12-13h? a da smo dole negde prema istoku (šestine, mihaljevac...trebam do 17h biti u Soblincu).
Živi bili pa se vozali!
Ispipao sam sodu...nije lužnata, već mnogo slatka
@Mitsuoka: ja sam slobodan svaki dan do četvrtka i raspoloživ za vožnje pa bujrum! Poslao sam ti kontakt jarana iz Autoherca i samo mu se javi, na PM.