View Single Post
Staro 24.11.2012., 10:00   #737
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Coca cola potpisala sponzorski ugovor sa lotusom, mogli bi biti extra dobri sljedece sezone s tim financijskim boostom. Ne mogu docekati nedjelju i utrku, nadam se da ce biti kise (ne vjerujem bas weath forcastu grijesili su par puta ove sezone najavljivali kisu 100% pa nista od nje, sad na sluzbenoj f1 stranici stoji da ce biti kisa) i onda je sve moguce. Navijam za ferrari i alonsa tako da bih volio da on osvoji ali nece mi biti strasno zao i ako vettel pobijedi, obojica su zasluzili ovo prvenstvo. Mada mislim da je karma na alonsovoj strani nakon zadnje utrke prosle sezone

Hamilton je strasan vozac al mi je opet njegova odluka da predje u mercedes sto nasi ljudi kazu s konja na magarca. Jest ga malo mclaren zezao ove sezone ali je i on njih prosle, kad se pricalo o prelasku mislio sam nema sanse da ode ipak njega mclaren financira od kako je bio mali, britanska ekipa koja se stalno bori za naslov itd itd. Ne znam je li presudio novac (nekako sumnjam) ili mu je mercedes obecao status prvog vozaca i da ce citav tim njega stavljat na prvom mjestu -jedino sto mu mclaren nije nudio

Sudeci po free practiceu kvalifikacije mislim da ce zavrsiti kao i proslu utrku, mozda alonso popravi malo startno mjesto. Masa se konacno digao u formi pravi ista vremena kao alonso, izgleda da ga je novi ugovor opustio pa se fokusirao na voznju

Zadnje izmijenjeno od: The_Void. 24.11.2012. u 10:05.
The_Void je offline   Reply With Quote