View Single Post
Staro 24.11.2012., 00:17   #14
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD Pregled postova
Evo ovo je naponska stanje nakon spajanja. Jel to OK? dal dizati napon u BIOSu?
ako je vjerovati sto ti senzori prijavljuju, ok su naponi. imao je multimetar uvijek najbolji nacin za izmjeriti tocne napone .

Citiraj:
Isplati li se tu staviti WIN 7 32bit-a?
reci cu ti da mozes, no ne znam koja je realna svrha osim za probati . najvise bi ti glavobolje mogla zadati ati 9200, morat ces traziti .dll za nju i instalirati ju rucno, jer nema drivera za W7, za nju. kakti je podrzana 5/5 u W7, a obican divx mi je stekao kada sam na jednu konfu (socket A) bio prisiljen dizati W7. tako da tocno znam sto ce te cekati ako se odlucis na W7, sto se graficke tice .

ja osobno nebi prelazio sa takvom konfom, XP je jos uvijek vrlo zahvalan sistem.

Citiraj:
Kako sam sve preselio u novo kuciste (fractal core design 3000) nesvijetle mi lampice na power gumbu i ona crvena lampica koja bi trebala oznacavat da komp radi... U cemu je stvar?
u krivo spojenim zicama? diode imaju + i -. ako krivo spojis na maticnu - ne radi. ako si siguran da si pogodio polozaj samih konektora na maticnoj, samo okreni od power led-ice konektore, zamjeni im mjesta. ako i dalje ne svijetli - kriva dva izvoda spajas na panelu (na maticnoj dakle), ili su krepale led diode . ako radi, samo okreni i za hard disk aktivnost .

Burko je offline   Reply With Quote