View Single Post
Staro 18.11.2012., 17:07   #28294
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Zahvaljujem svima jos jedanput da cestitkama i dobrim zeljama. Sutra idem po cure, a onda pocinje show, he he. Za pocetak cu iskoristiti slobodne dane za rodjenje djeteta, samo ne znam imam li 3 ili 5 dana

A sad o bicikliranju.
Danas sam na tunelu bio sam ko duh, nigdje nikoga, ali je zato na cesti sve do Leusteka bilo prepuno zaparkiranih auta jer se odrzavala nekakva utrka.
Na Sljemenu nije uopce turobno kao u gradu, iznad grada je maglustina, a iznad Sljemena oblacina (tocno u ravnini Lugarnice), a izmedju je bas lijepo zivahno rasvijetljeno (cak je skicnulo i sunceku tu i tamo).

Stanje ispod (previse blijesti pa moj jadni mob to ne moze uslikati kak spada), i iznad mene:
Pohrani.com Pohrani.com

Nakon sto sam se u Lugarnici nakrkao puretine s mlincima, bucnice i sve to zalio cajem od mente krenuh singlicom do Hunjke i lijevo grebenom na stazu 23.

Odmah cu reci da blata nema nigdje, lijepo se vozi po stvarno debelom sloju lisca. Tu postoji jedan grdi strmi spust, za koji sam se pitao kako cu ga odvoziti jer se po vlaznom liscu sklize na veliko, a kad ono otprasio sam ga kao od sale. Zasto? Zato sto su divlje svinje doslovce preorale spust i razgrnule lisce, prekopan je uzduz i poprijeko, a po tome zadnja guma odlicno hvata i ore/koci tak da sam se spustio pjevajuci

Singlica uz potok je na momente fakat skakljiva, proklizavanje kotaca oko drveta za 180° je brija, ali za to treba poznavati teren
Stijenski skok sam naravno pregurao, jer to nije vozivo nikako, osim ako netko ne rastegne mrezu ispod - sklisko je i za hodanje. Cudno da u potoku uopce nema nista vise vode nego ljeti kad smo tuda prolazili.

Na Gorskom zrcalu vatrogasci su imali vjezbe spasavanja, tak da je bilo poprilicno zivahno. Dalje se spusta makadamom, i naravno da sam se tu zablatio od glave do pete, ali kisne hlace i jakna odradili su svoje pa sam ostao suh.
Par fotki singlice i Gorskog zrcala:

Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com
Pohrani.com Pohrani.com
Nik je offline   Reply With Quote