View Single Post
Staro 18.11.2012., 13:01   #10603
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Farell pogleda na ruku i tetovaze koju je dobio u Recall-u nema, sto uz cinjenicu da se sve odvijalo tocno kako je rekao frajer u recallu prije nego ga je spojio, govori da je bez sumnje sve ovo samo fantazija. Jedino mi nije jasno onda zasto nije ranije ni jednom se sjetio pogledati na ruku.

uz to

Scena gdje robot u liftu farella dize za glavu mi je onak wtf sta radis glupi robotu, opali ga po glavi i onesvjesti, al dobro mora mu valjda dat sansu da se izvuce...ima dosta glupih scena no ove sam se bas sjetio

-->
Total Recall (Extended)
Lijepi efekti, napeta akcija, solidan no predugacak, pogotovo extended verzija. Jedno 90 minuta uvrh glave za ovakav film. Pred kraj krenu sa over the top akcijskim scenama i glupim fajtovima, valjda da podignu zanimaciju no svejedno sam samo cekao da zavrsi jer mi je vec bilo dosta.
Koliko vidim extended verzija ima drugaciji zavrsetak

Farell pogleda na ruku i tetovaze koju je dobio u Recall-u nema, sto uz cinjenicu da se sve odvijalo tocno kako je rekao frajer u recallu prije nego ga je spojio, govori da je bez sumnje sve ovo samo fantazija. Jedino mi nije jasno onda zasto nije ranije ni jednom se sjetio pogledati na ruku.

uz to

Scena gdje robot u liftu farella dize za glavu mi je onak wtf sta radis glupi robotu, opali ga po glavi i onesvjesti, al dobro mora mu valjda dat sansu da se izvuce...ima dosta glupih scena no ove sam se bas sjetio