Citiraj:
Autor 2 die 4
@ cuks, meni su hlače predobre i ako ispod njih obućeš neke duge gaće ili recimo tajice možeš na sljeme dok je - 20°C valjda i još bude ti vruće
Ja sam kupio kabanicu za 85kn u Čakovcu i tamo sam našao buff koji nije ovaj plavi niti ljubičasti, več crni i taj je koštao 20 kn, ali dok sam se razmišljao, uzeo ga netko meni ispred nosa pa sam kupio i ja ovaj za 40kn - 25% i super je stvar.
P.S. veli mi seka da je NKD u sloveniji neki 50% jeftiniji nego ovaj kod nas. Mislim da sljedeći put kad idem u Brežice idem i u NKD.
|
Hlace su stvarno dobre i iznenadilo me kako se brzo suse. Ma dobro mi je sve sto sam piknuo, ne zalim nimalo

Da i ja dam mali osvrt na danasnju voznju.
Kasnio sam kao i inace, krenuo od doma u 9:40 i uhvatio decke na prvim klupicama, isao sam preko Lonjscine.
Danas sam testirao spd, suma je pravi teren za test

Uspon: par puta sam proklizao na stengama i svaki put se uspjesno iskopcao. I sebe sam iznenadio kojom sam brzinom to izveo

Samo penjanje je dosta lakse jer se da u vecim omjerima vozit te se da i stojecki potegnut.
Spust: buduci da sam se sasuo na samom ulazu na singlicu od 52ojke (zbog probusene gume), pri cemu mi se iznenada volan smotao i gdje uopce nisam stigao razmisljat da sam ukopcan, nasao sam se na tlu ali iskopcan. Kako sam to izveo ne znam, ali eto, svi oni koji se boje prelaza na spd zbog takvih situacija mogu rec da se ne moraju brinuti zbog toga jer ovo je i mene iznenadilo.
Voznja po neravnom terenu, gdje je puno kamenja, korijenja, itd, se uopce ne moze usporedjivat sa flatom. Noga nema gdje kliznut pa sam samo gazio preko svega bez straha da ce mi negdje noga sletit pa da ce bit veselja.
Sto se tice skokova, isto nebo i zemlja u odnosu na flat. Koliko se bolje moze kontrolirat bajk to je cudo. I nema vise situacija gdje smo i ja i bajk i zraku, a noge da nisu na bajku. Nema takvih stuntova vise
Sve u svemu, sa spd-om sam se preporodio. Lijepa voznja, bilo nas je lijepo vidjet u tolikom broju