View Single Post
Staro 17.11.2012., 18:41   #299
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ne znam jesi čorav, disleksičan ili imaš kakve druge probleme, ali da ti ponovim: nisam rekao da mi je usko grlo. Rekao sam zašto sam mjenjao to sve skupa. Prvotno zbog potrošnje i zagrijavanja, čak nisam ni uzimao u obzir grafičku karticu i njeno "hranjenje". Samo završni dojam da je ipak i7 2600K bolji za nju nego i7 875K, što i je.

A ako hoćeš SS-ove, odi u temu NVidia GeForce GTX 660/660Ti, tamo sam nadrobio dosta SS-ova o tome.

čovječe božji, o kakvom "hranjenju" ti laprdaš? Pa nitko nije napisao da je i7 875K bio usko grlo, jel ti čitaš uopće? Da ti ovako dočaram, onako za dete iz 3. osnovne:
Imamo autoput GTX 660Ti na kojem je normalna brzina 130 km/h.
i7 875K je auto koji po autoputu zvanom GTX 660Ti vozi 140km/h i pritom troši 20 litara benzina na 100 km.
i7 2600K je drugi auto koji po tom istom autoputu vozi 200km/h i pritom troši 11 litara benzina na 100 km.
i5 ili i7 IVB je treći auto koji vozi 200km/h i pritom troši 9 litara na 100 km.

Nagradno pitanje glasi: uoćavaš li razliku u "hranjenju" (na koju si se zakeljio ko pijan plota) ili ti je sada jasnije ono što sam pisao o isplativosti glede grijanja i potrošnje?

Jel ti sada jasnije ili da ti i to treba potkrijepiti slikom iz Corela ili kakvim SS-om?
Jesi ti u PMS_u? Ako ne znaš normalno diskutirati nemoj ni pisati. Svatko ima pravo na svoje mišljenje pa kakvo bilo bez takvog kulturnog uvjeravanja.
gil je offline   Reply With Quote