View Single Post
Staro 17.11.2012., 14:56   #3618
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor nex Pregled postova
BBT je glupa i neduhovita serija za koju mi uopce nije jasno zasto geekovi svrsavaju na nju. BBT je serija o geek subkulturi kakvu bi napravio netko tko zapravo o geek subkulturi nema pojma i bazira svoje shvacanje doticne subkulture na povrsnim kliseima. Ukratko, serija kakvu bi napravila neduhovita seljacina koja npr. radi i Two and Half Men.
a, ne mozes tako đonom. jer nisi pogledao sve, garant se dam kladiti, jer si pogledao jednu-dvije onako letom, i odustao jer ti je sranje. nikako nije remek djelo, ali je dobra serija. ja koji zaprave ne mogu zvakati svakojaka sranja jer gubim zivce i volju i opcenito zainteresiranost, u TBBT-u uzivam. ne u svakoj jer stvarno ima poluglupih i dosta dosadnih, no generalno je dobra serija. geekovska jest, ali sa strane opceg gledanja prema tome, plus sto se ubacuju serije/filmovi/stripovi u tu formulu.

mislim, svatko ima pravo na svoje misljenje, ali koja onda humoristica serija ti valja? a ovakvog karaktera? ja gutam i mogu gledati iz dana u dan recimo Crvenog patuljka, ili curb your enthusiasm (recimo). tbbt su mi taman toliko ok da ih pratim i nisu mi tlaka za pogledati, nade se poneki lik iz (najcesce) star trek fransize (ali ima i iz drugih filmova/serija, ali i podrucja znanosti, stripa)......... mislim, da jest serija toliko losa, NHF, ali nebi zazivjela 6 sezona, niti bi imala toliko gostiju. zar ne?

Burko je offline   Reply With Quote