View Single Post
Staro 14.11.2012., 00:21   #1400
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
A gle, ajde 10$ je u igri, recimo da to i nije baš malena cifra, ti svakako nisi u minusu pa mogu razumjeti vraćanje love
Vidjet ćemo što će ovi moji panćoferi napraviti, poslali su ponovno iteme, već je prošlo više od 10 dana (znam da to još nije niti dva tjedna) pa polako potražujem refund što oni i žele napraviti. Ukoliko dobijem iteme, rekao sam im da kupujem te iste, ali da ne moraju poslati. Ovdje se radi o 4 itema od po 30kn..
Bumo vidli..
Kod mene su dva itema od po 11,10$ u istog prodavača naručena u par dana razlike. Jedan je stigao, a za drugi ću vidjeti pa ako dođe platim mu i njega. Inače slanje novca nije besplatno i pay pal me rebnuo za 0,73$ ali meni to nije toliko napeto da bih se brinuo pogotovo što nije svaki dan, a čist obraz svakako vrijedi kao nekoliko cigareta
Baš večeras vidim da je jedan od malo većih sellera stavio na svoj site da je backlog uzrokovan striktnim kontrolama pošte na kineskoj carini. Pojma nemam što se dogodilo i što su zgriješili ali mislim da im od kada sve skupa šalju nije vlastita carina vratila toliko itema koliko u zadnjih mjesec dana.
Hombre je offline   Reply With Quote