maloprije pogledao
Ted-a.
a ono

. film mi ima nesto sto me podsjeca na starije komedije. nije na takvoj razini da bi rekao da je filmcina, ali vrlo zabavan i gledljiv. ima dobrih fora, neisfuranih 500 puta u povijesti kinematografije, cist' ok gluma, lijepa poruka, hepi end......... sasvim zadovoljavajuce.
ako ste meksa srca, film ce vam biti jos bolji. ovo je taman doza romatnike koju toleriram bez rijeci prigovora, onako, tek toliko dodana da malo odrzava pricu u ponekim dijelovima.
i da, film ima par cudnijih scena, WTF - sta je ovo? scena, ali upravo one jos daju filmu nekakvu draz. preporuka, u jednostavnoj nestasici klasicne komedije, ovo je dragulj unazad par godina.........
EDIT.
btw, meni prvo sjecanje na Donnyija (frik sa klincem) je iz Dosjea X, tocno ove epizode -
klik. tocno se sjecam kraja epizode kada on ostaje sam u nekakvoj prostoriji/sobi, TV je ispred njega, na usima slusalice. a on salta programe telepatski valjda ili ne sjecam se vise, i neki brzi metal tuce, sto kao on slusa. e, kao da je bilo prosli mjesec, a ne prije 15 i vise godina..............