View Single Post
Staro 13.11.2012., 20:47   #3214
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor CROXXX69 Pregled postova
nije obuhvacao bih?! pa kako to?! a gdje pise koje drzave su obuhvacene u paket global?
inace unutar hrvatske je prema fiksnim mrezama (dali tcom ili neki drugi operater) besplatno, to flat?!

- a kako mogu saznati koja bi bila meni brzina? to ce mi oni reci? ili mogu to negdje provjeriti?
- i kako to izgleda kada zelim preci sa iskona kod njih?! mora se cekati od iduceg mjeseca ili oni to odmah rijese?!
Telefonija fiksna je besplatna prema svima (svi operateri) u HR, znaci dobijes 1500minuta.

A ovdje ti pise koje su zemlje obuhvacene:
Citiraj:
6Popusti na pozive u međunarodne fiksne mreže odnose se na potrošnju Pretplatnika koja podrazumijeva razgovore prema međunarodnim fiksnim destinacijama u trajanju od 60 minuta za pozive u Europu I, 60 minuta poziva u Europu II i 60 minuta poziva u Svijet I, svakoga dana od 0 do 24 sata uključujući praznike i državne blagdane. Nakon potrošenih 60 minuta prema svakoj od navedenih destinacija, Amis će Pretplatniku početi naplaćivati telefonske razgovore prema važećem cjeniku.
A u Europu 1* sta nije ukljuceno spadaju ove zemlje: BiH, Srbija, Crna Gora, Kosovo

http://www.amis.hr/privatni_dvaujednom.php

na dnu ti pise...

Sto se tice brzine, a imat ces barem 10 mbita ako je parica u OK stanju, morat ces se prebaciti na njih pa nazvati tehniku da ti kazu koliko max mozes imati brzinu, lagano onda prebacis paket. Prebacivanje traje do tri tjedna, ne moras cekati kraj mjeseca, nego ce ti Iskon obracunati koliko si bio kod njih i poslati ti umanjeni racun, a Amis isto tako samo ti nece poslati racun jer ulazis u promociju.

Zadnje izmijenjeno od: Bono. 13.11.2012. u 20:55.
Bono je offline   Reply With Quote