View Single Post
Staro 13.11.2012., 14:40   #28175
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
Iako ja osobno nebi preko 160 hoda za to kaj mi vozimo, meni je bajk mrak skroz i pusti selo neka priča
To sam i ja rekao jednom, al onda su me prsti zasvrbili kad sam vidio akciju na frame, popustio sam za točno 2 minute razmišljanja

A selo, već sam napisao da me se ne pita "kaj će mi to"
Ovo je prije svega gušt svima nama, i gušt mi je nekaj ovakvo imat, i vozit na kraju krajeva
dosta priče o selu i šta bi bilo kad bi bilo, danas nadam se slažem sve ostalo, i bajk čeka ko vepar na spust u subotu

Ono kaj mogu reći, zajašio sam bajk, napravio par metara i čini mi se agilniji od remedy-a, što je logično jer je kraći, remedy mi je bio malo prevelik ipak
Colil shock radi linearnije nego zračni kod remedy-a, a sa remedy shockom sam bio oduševljen jer kaj je je njihov link stvarno jako lijepo radi

Sa vilicom se moram poigrat, tlak sim tam da vidim kaj mi najviše paše

Teži je nekaj sitno, mislim da mi tu neće biti neke prevelike razlike...

Položaj na bajku, u attack poziciji za spust, je mrak, što zbog šireg volana, što zbog kraćeg toptubea i kuta vilice
Sve u svemu prvi dojam je

Jedina stvar koja mi se ne sviđa je 135x12 koji je UŽASAN za postavljanje, naj..... sam se ko mladi majmun postavljajuć zadnji kotač
Remedy je imao 142x12, dakle samo stavim u utore na frameu nabu, provučem maxle i adio, kod ovoga toga nema, nego ciljam ko idiot rupu na frameu i rubu na nabi (naravno pritom pazim na rotor da sjedne u milimetar između pakni), i onda ista stvar s druge strane, ovo mi maksimalno ide na živce
Ista stvar je kod vilice...
jed2i je offline   Reply With Quote