View Single Post
Staro 13.11.2012., 09:14   #16
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Kako kod kojeg uređaja, mislim da se kod ST780 / TG782 može složiti i takva konfiguracija. Bridge mode za internet + kakav im već treba za IMS + opcionalno Bridge mode za MaxTv. Problem je šta takvu kombinaciju namjerno / slučajno nisu predvidili pa nema takvih postavki wizzarda u uređaju.
Ako pak sam to složiš i nisu iste postavke na ACS - u preko Remote će ti svako x vremena zapeglat njihove default postavke kako su ti sad napravili. Možeš tražiti (možda čak usmeno i pismeno) da to naprave / postave, dakle Internet konekcija Bridge mode (ostalo kako im treba).
Međutim nisam baš siguran da to znaju a i žele napraviti.
Imaš još jednu alternativu koja ne zahtjeva previše kopanja / promjena u ST780 a to je da je aktivna PPPoE pass-through opcija na Internet konekciji a onamo gdje inače postavljaš user/pass za Internet konekciju bude prazno. Tada router sam ne može uspostaviti Internet konekciju a trebao bi propuštati konekciju koju uspostavlja drugi router "iza" njega. Tada wireless na ST780 gasiš jer samo smeta a taj dio funkcije će preuzeti drugi router.
Moguće da ti sve ovo izgleda komplicirano al pokušaj skužiti korak po korak.
Nikky je offline   Reply With Quote