Arc mini je kuciste s vise propuha, ali ima jednu manu..
Kuciste nema naprijed filter koji se lako vadi, vec sva prasina ostaje na prednjoj masci kucista, i vidi se i nije bas lijepo, a da bi to ocistio, moras skinuti prednju masku, a da bi nju skinuo, moras odspojiti ventilatore.. Sto je muka ako imas slozen kejbljob, moras sve stranice skidat.. Mogu se i ventovi skinuti, ali malo teze ide i bojim se da ce drzaci pupucati.. Tak da nisam nikad skidao prednju masku, vec samo prodjem usisavacem po toj prasini, ostane jos mali trag u onoj pjeni ali ok..
Dok su na Defineu pravi filteri koji se daju vaditi i nevidi se prasina dok se neotvore oni mali poklopci iza prednje maske. Ali ta prednja maska je preplasticna, imao sam Define R3, nije bas lijepo kao na slikama. Nakupi se prasine po tome i vrlo lako se moze ogrebat (meni je na podu) i tak
Unutrasnjost je gotovo identicna.. Jedino spuzva na defineovim stranicama i jedan otvor manje na vrhu kucista za ventilator.. Ali spuzva i nije od neke koristi jer se osjete i cuju diskovi unutra (WD black).. Isto tak je i u Arcu, ali SSD je utisao cijeli komp
Trenutno imam Arc mini

Nisam htio Define mini jer mi se ipak ovaj cini malo ljepsi

I na kraju sam zadovoljniji s Arcom minijem nego s Defineom R3.. Mozda je mini nest bolji od R3, ali to je skoro isto samo umanjeno..
Drugih mATX kucista da na nesto lice nema u toj cjenovnoj kategoriji.. Tj, nije mi se nista svidjalo osim fractala