View Single Post
Staro 11.11.2012., 18:19   #10545
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ne, ne. nisam ja uopce na ovo aludirao. cisto sam i napisao, imamo masu zombi materijala jer je to danas aktualno. vecina je smece, mali postotak je uber smece i mali postotak je kvaliteta. samo to sam htio reci, da razumijem sto je prvobitno pokrenulo raspravu ( Jos jedan novi i inovativan film, sa dosad nevidjenom temom - zombijima ).

naravno da cu ga pogledati i ja, ali necu svrsavati na trailer ili cekati na film napaljen ko' gladan komad kruha. i iskreno se uopce ne nadam necemu WAU, sto vec vidim da se ovdje vec svrsava na trailer (i to me iskreno malo smeta, jer su ljudi sposobni izdic na nevidene visine realno - sranje). no odlazimo od tematike, svatko neka gleda sto zeli pobogu, samo sam htio reci da razumijem sto je covjek napisao gore sa "jos jedan "novi i inovativan" film"), i covjek je rekao istinu. that all........
Fakat ne znam otkud ti to da se ovdje svršava na trailer? Bio jedan pljuvački komentar na taj film na koji sam ja reagirao te jedan gdje je iNoob rekao da će ga pogledat pošto voli filmove o zombijima.
I dalje ne razumijem što ti to razumiješ? Čovjek popljuvao inovativnost jer je film o zombijima i još stavio puke na kraju i tebi je to razumno? Što je inovativno danas u filmskoj industriji? Koliko inovativnih filmova ima? Koji su to?
Praktički sve tematike su preorane uzduž i naširoko. Što bih gledao da idem tražit samo inovativnu tematiku? Ništa. Jebate kad je izašao Heat sumnjam da je itko komentirao "Još jedan inovativni akcijski triler krimić" i pobljuvo se na kraju. Bitan je krajnji doživljaj filma a ne što je to milion puta viđen film o pljačkašima i muriji.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F