Danas je inace bio dan kasnjenja, i to na veliko.
Tomiotok i ja smo cekali da Antonio napumpa gume na benzi (pumpa je poluispravna), tak da smo zakasnili 12min pa je ova tocnija ekipa taman otisla sa Tunela.
Taman sto smo dosli, kad eto ti Shoshya, Logitecha, Sashe, Pope-a & Co., pa se skupilo veselo drustvance za uspon.
Zvacu se sengule, pricaju se lovacke

i naravno da startamo s vise od pol sata zakasnjenja
Destro, Renesis, Mate, Tomiotok, Shoshy i ja na 52. Pod liscem ima svakakvih iznenadjenja tak da treba biti spreman

, a Destro je imao cast satrati gumu, i to cijeli sidewall, a gdje drugdje nego na onoj najbrzoj dionici gdje se leti a ne vozi...kad smo stali da se skupimo bas sam pitao da vidimo kome je guma stradala, a ono se samo cuje zvuk pssssss

. (tu uvijek nekome guma nastrada)
Inace, Destro je muski potegnuo 2 krug skakanja i bas steta sto nije bilo kamere pa da ga snimim jer se fino vinuo u dalj. Ali taj kicker fakat nezgodno baca, Renesis se osobno uvjerio, ja se jos uvijek suzdrzavam od glupiranja na 2 kotaca, imam i vise nego dobar razlog za to.
Kad se zbroji sva ekipa s PCE-a danas u Lugarnici, moze se reci da smo bili skoro pa u punom sastavu, dugo nas nije bilo ovoliko na jednome mjestu.
Vrhunski spust po 52ojci danas...onak, s gustom.