D-LINK DSL-2641B sam ubo, pošto nije bilo odmah za uzeti od Linksys WAG160N-E1 (iako sam strahovao kakva će biti kvaliteta wlan signala, pošto je bilo teško naći review na netu, našao sam svega 1 ili 2 kratka, ali user reviews su kontradiktorni.
Signal je sad na 3 solidne crte, neznam kolika realna brzina u Mbps, ali interface kaže Actual Speed: 18 Mbps što bi bilo oko 2mb/s jel?
Meni je brzina neta čisto OK s obzirom da je između njega i laptopa oko cca 10tak wlanova od susjeda , svi ko za kiki na laptopu pune crte signal, moje bežične sluske za noćno gledanje telke , i wireless telefon od Panasonica.
Bitno mi je da starom radi net solidnom brzinom otvaranje stranica , youtube, streamovi, email, printer sharing itd.
Konfiguriranje prema Kasdi, Dlink 584T, Thompsonu ST780WL je za klasu bolje, barem su takvi moji dojmovi, za razliku od ovih gore navedenih kad nešto zadaš onda to kulturno i napravi, dok sa ovima nisi načisto jer vječito nešto loada žvače refresha, pa zabrejka pa ponovi radnju, pa im je * * m kevu
Btw ima tko iskustva sa Linksys WAG160N-E1 ? Jel valja to šta za manju kućnu mrežu od 2-3 računala plus printer i wlan?
U biti sam iznenađen vrlo lošom ponudom combo modem/router uređaja na domaćem tržištu, ili ako imaju u ponudi artikl je nedostupan..
AP sam izbacio iz kombinacije jer bi mi neki članovi familije popili mozak kad se nešto mora bušit, ili neki kablovi provodit. Vidio stari u susjeda kako njegov wlan radi na svim uređajima zašto sad nama trebaju 2 za isti posao