kratki review danasnjeg Sljemena:
Vožnja je počela malom nezgodom!
Jureći ujutro Savskom, da ne zakasnim na dogovor sa Sasom i brojem1 (sa DB foruma), skidao sam kapu u vožnji jer je vec bilo ful toplo..
Taman sam ju htio htio strpat u đep, ali ispala mi je na pod, tj. tračnice.. a tramvaj iza mene ju je samo pokosio.
a najboja je fora sto sam se zurio banu ispod repa, a decki su kasnili
Nakon što je Sale izveo striptease na trgu, i zavodio žene sa svojim sexy tijelom

, (fakat je bilo vruče pa se čovjek skinuo, presvukao i raskomotio) krenuli smo laganini gore!
Za jedno dva sata pedaliranja (Sale je naravno usput ogladnio, pa smo ga cekali dok ne zdrobi ogroman sendvič na početku Lonjšćine) napokon smo stigli kod Lugarnice.
ergela:
Dolje klasika.. 18-20ka, Dotka, Maksimir.
Staza puna lišća.. na pojedinim dijelovima se uopce ne vidi putanja staze.
ali Sale juri ko strijela, pa me morao svako malo cekati.
(Šečer u Markuševcu.. pobrali zadnje jabuke sa drveta, koje su bile prefine i s guštom smo ih smazali poslije Dotke

)
Dotka je još uvijek poprilično blatna, posebno prvi dio autoputa, i bajkove smo zasrali više za taj mali dio nego po cijelom Sljemenu
uglavnom super đir!
Ja sam još nadobudno planirao stići do 13.30h dolje na parkiralište pred početak Bikčevićeve da odradim i Strmopeć sa Nikom!
To je bila utopija, jer smo tek u 12.30h stigli do Lugarnice. (a s Jelačić placa krenuli u 10h)
Nik, sorry još jednom sto sam te zajebao
btw.
Zlayo kako ruka?