Problem je u tome što bi AP trebao postaviti u hodnik koji je između prostorije di je Thompson i prostorije di je laptop i printer.
Da bi eventualno spojio ta 2 uređaja sa lan kabelom morao bih bušit kroz dva zida uz vrata da provedem lan kabel, navrh telefonskog i satelitskog koji su vec tako sprovedeni, montiranje po podu nije opcija, jer onda nemogu zatvorit vrata kako spada jer su štokovi u kurcu.(starci su vec tako presjekli 2 kabela) I zidovi u ovoj zgradi su općenito totalno u banani.
Znači fizičko spajanje uređaja ne dolazi u obzir, novi wlan uređaj mi je jedina opcija. A postavljanje Thompsona u hodnik pa da uz laptop spajam i glavni komp sa njim preko neke wlan kartice ili sticka isto ne dolazi u obzir.
Mozda nazovem i Tcom da vidim da li će mi zamijenit uređaj za neki Siemens 555 itd, reći ću da je ovaj crko, ionako jedini koju si mi oni dali je famozna Kasda, ugovor je istekao davno, a ovog Thompsona sa Tcom firmwareom sam kupio za siću od frenda prije godinu i pol dana.
Flashnuo sam ga sinoć i iako je sučelje sad djeluje brže i stabilnije, očekivano nikakve razlike sto se wlan signala tiče nema.