iskreno, sada sam ti malo pogledao na netu da imaju valjda dvije verzije ovog spirea od 420W, jedna koja je jako losa (genericko sranje sto ide sa kucistima) i jedno malo manje sranje.
uglavnom, da se vratimo gore. gle, ne vrijedam te. da sam te htio uvrijediti to bi napravio puno ocitije i teze, ono je bilo cisto da te malo ponizi i da si das malo truda, jer jebiga, tebi se pomaze. pa nije fer da ja ili netko drugi moramo izvlaciti odgovore i stvari koje si mogao sam napisati........ zar ne? nevazno sada, idemo dalje.
dakle, spire je opcenito srot marka napajanja. nisam bas nasao slika bocne naljepnice, pa molim te nekako poslikaj i uploadaj ovdje sliku. zanima me nesto, zapravo koliko ima ampera na +12V railu, i da li ma jedan ili dva raila od +12V.
u svakom slucaju je najbolji, ali vjeruj mi najbolji savjet da promjenis napajanje. jedan fortron 350W se bez problema moze naci za 100 kuna, jaci od 400W za do max 150 kuna, ne vrijedi ti riskirati sa ovim spireom plocu ili procesor ili nedobog - graficku. a vjeruj mi da sve moze otici u krasni klinac ako napajanje odluci prdnuti u rosu, jer je to kinez unutra i ne vrijedi imati ovakve komponente na srotu. znam da si napisao da se nema para, sve razumijem, ali samo ti kazem - odvoji si i kupi posteno polovno napajanje, te se nadaj da ce ovo izdurati do tada.
sto se tice ventilatora, cak i bilo koji ovako ventilator ce bolje hladiti nego ovako - nikako. kako sam ti vece rekao, mozes ga spojiti direkt umjesto ovoga sto je sada unutra u napajanju, ili direkt na +12V (na molex) i onda ces imati max okretaje napajaja i najbolje ce se napajanje hladiti, ali ces imati i najvecu buku. no iskreno mislim da ti je tako i najbolje, na +12V spojiti ventilator, barem znas da ce biti propuh preko samog napajanja.........
btw, tko ti je i gdje preporucio da je ovaj spire dovoljan za tvoju konfu?