Citiraj:
Autor BigBudha
Hvala sto si me posro posteno, ispo sam glupan.. a to je promjer? nemoj jebat. seljacino kompleksirana. Ne znas ni o kojem fanu sam prico.. nisi ni procito prvi post napiso si neki random shit. BLAJK si
|
? vrijedamo se ili? ako da, odjeb je lansiran

.
ako ne, istekao si tamo neki od 15-20 cm vent, i eto, sada se vise grije

. ok, moja greska sto nisam citao sa 100%-tnom pozornoscu, pa nisam glupan skuzio da jedino moze na bocnu stranicu........ no nevazno, jer se nije niti odnosilo sto sam u proslom postu napisano, nego cisto da ponovim:
"sto se tice venta, imam vent koi se sam pali pri startupu.. al sam ga iskljucio da mi se manje PSU grije..".
otkud da ja znam ili bilo tko da je to ocito ovaj od pojma nemam, 15-20 cm?

nevazno sada.............
da, relativno sam namjerno onako napisao, jer ti je nikky napisao da ne citas. ako ocekujes da cu ti ja ili tu netko dohopsati i sav sretan ti pisati kao djetetu od 5 godina, mislim da se grdo varas. prvo, jer nisi uopce napisao sve tocno i ja pretpostavljam da si iskljucio ventitor koji "odmaze" napajanju....... pa logicno je da je to onaj ispod napajanja, da imas genericko kuciste, standard ATX. vidis, grijesim, samo jer nisi napisao u potpunosti kako valja

.
drugo, napisao sam ti tocno sto trebas napraviti. za elektrolite mi i dalje nisi napisao, jer si uvrijeden. neka si, mozda te malo promijeni pa pristupis svom problemu sljedeci put malo ozbiljnije uz nekakvo osnovno informiranje.
i po treci put - svaki ventilator koji se bude vrtio na ~2000 RPM-a ce biti dovoljan za ovaj spire. iako da bi bilo preporucljivo ubosti sto kvalitetnije, pogotovo na phenoma koji papa struju i nimalo stedljivu 4870.......... no, tko god ti je preporucio ovo napajanje ocito "zna sto radi"

.