"Nista ne curi"........... mislim, ne znam jel me zezas ili si zaprave pogledao elektrolite na samoj ploci, pregledao ih i rekao - sve 5, u redu su..........
jer ono, kako si ispalio "Nista ne curi", prvo - kao da znas sto tocno gledas i alles gut sa svime unutra, ali onda s druge strane - tko govori "Nista ne curi"? s trece strane, ako znas tocno sto je trebalo gledati - onda znas i kako obicni ventilator promijeniti............
mozda sam malo zabrijao, pa da odgovorim na pocetno pitanje. na koje sam ti vec odgovorio

.
dakle, kupis nov ili uzmes sa drugog napajanja ventilator dimenzija koje tebi odgovaraju za tvoje napajanje. dakle, 80 ili 92 ili 120 ili 140 mm, to znas ti, jer je tvoje napajanje (hint - to je promjer). bilo koje velicine ventilator bio, njega drze cetiri vijka. njih odvrnes, otpojis ventilator (ili ako je spojen direkt na plocu - zalemljen) ili precvikas zice, te drugi zamjenski ventilator spojis direkt na mjesto staroga (na iste zice ili na isti konektor (onda iskoristis stari konektor)) ili spojis direkt na molex.
kako jos detaljnije objasniti ja ne znam, jer onda ocito ne kuzis niti 2% tematiku. plus, kakav si to ventilator otpojio da pomognes napajanju i njegovom ventilatoru? iza, na straznjoj stranici?