Citiraj:
Autor >>>KUKY<<<
Aha, ok. Ali to onda znaci da bih morao modati utikac tj odrezati ga i staviti "normalnog"? Jer ovi plosnati limovi na utikacu nebi 99 posto usli u nase standarde uticnice.
|
ne 99% da ne bi ušli, nego ne bi 100%, to su dvije sasvim druge priče... a što se tiče tvoga pitanja, ne vidim razloga zašto to ne bi mogao napraviti, sasvim jednostavna stvar, kombinirke, skalpel i malo izolirke bi trebalo riješiti problem, ako si na to mislio?
SilentException - hvala na trudu!
nick praskaton - lijepo si to uradio, svaka čast, točno za ovo šta si i ti namijenio treba i meni

BTW, vidim da spominjem 3M proizvode - što se tiče toga - nemam stvarno riječi, jebena kompanija u kojoj bi čak i volio raditi

od same osobne zaštitne opreme do ovakvih pizdarija (dvostranih traka, polir pasta, a pogledaj si i onaj novi "čičak" - 3m dual lock - bolesnjava stvar!)
Rain Man - ne smeta ti to svjetlo pozadi? To je imitacija onog ambi-lighta ili kako već šta se instalirava u lcd/plazme/štoliveć?
EDIT: zaboravio sam reći da sam naručio ipak od lika ono, 32 kn me izašlo + 30-ak traka = 60 kn sve skupa, baš me zanima kako će to onda izgledati kad se montira!