View Single Post
Staro 07.11.2012., 17:27   #27991
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
no kako god, vecinu vas je oduzel taj AM, 150+mm hoda i flimici s neta, samo da se popest na neko brdo pa se strmopizdit dole uz koji switchback...

di je nestao xc i touring... to ko da smrdi, nitko nece vozit...
Zato ti voziš to što voziš, meni nije zabavno tako nešto i ako vrijeme mogu potrošiti na nešto zabavnije to je jasan i logičan izbor.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ako znaš vozit i nisi nesposoban, koji je problem, wheelbase je ionako praktički isti.

Danas sam ima dosta stabilniju putanju od ovih na 26icama, oni su par puta zamalo izletili.
Da ne govorim da ti je puno više gume na stazi, tj. bolje praćenje terena i veći grip.

Switchback, koji buzzword za oštri zavoj...
Puno više gume na stazi jer imaš veću površinu gume na 29eru zbog same veličine gume, naravno, ali veći grip i bolje praćenje terena nema veze s veličinom same gume. Lakše kotrljanje preko prepreka - da zbog ulaznog kuta kotača na nju, što je ujedno i negativna strana jer si više od tla zbog toga.

Ova vaša tura ZG-ŠI je po šumi ili po cesti?

Imam dojam da voziš XC ko i rajsbrner, tak da sumnjam da znaš kakav je "oštar zavoj" na nekoj od naših staza.

Sve štima što vi vozite XC, ali ne možeš pričat o nekakvim gumama kojih je više na stazi