Citiraj:
Autor Renesis
34 sajba je ko srednja sajba na normalnim 3x9 bikeovima, sto znaci da je pedaliranje cijelog lojsteka i vise nego izvedivo. samo treba imat dovoljno srca  ali ako se misli sve pedalirat, onda ce to tesko ici preko sat vremena, sto je daleko brze od 75min 
|
Destro ima 34 naprijed i 11-34 kazetu. Što ti u najmanjem omjeru daje 1:1 dakle jedan puni krug pedala je jedan puni okret zadnjeg kotača.
To bi bilo kao da ja s granny ringom 22T naprijed budem cijeli Lojstek u šestoj brzini iza (četvrta najmanja, 23T).
Istina da u tom omjeru uz normalnu kadencu vrijeme mora biti vrlo brzo, zato sam mu dao u originalu sat i pol za stajanje ali svako guranje je forfeit. Dakle izleti ti planinar poslije Adolfovca, kreći s mjesta u tom omjeru

Jedino sam se DanielomZg vozio tako da on vozi u srednjoj šajbi i 2-3 iza pola puta stojećki, ali on je lakši i žilaviji i fura spd.
Mislim da je oklada baš super, mislim da vrijeme nije toliki izazov koliko u šusu odradit one malo strmije dijelove poput Lonjščine, uspona poslije prvih klupica, poslije Adolfovca dio i naravno šećer na kraju poslije izvora.
Čak i vjerujem u Destra pa sam se kladio samo u štrudlu i pivu.
Let the games begin