View Single Post
Staro 07.11.2012., 10:40   #27967
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
34 sajba je ko srednja sajba na normalnim 3x9 bikeovima, sto znaci da je pedaliranje cijelog lojsteka i vise nego izvedivo. samo treba imat dovoljno srca ali ako se misli sve pedalirat, onda ce to tesko ici preko sat vremena, sto je daleko brze od 75min
Destro ima 34 naprijed i 11-34 kazetu. Što ti u najmanjem omjeru daje 1:1 dakle jedan puni krug pedala je jedan puni okret zadnjeg kotača.
To bi bilo kao da ja s granny ringom 22T naprijed budem cijeli Lojstek u šestoj brzini iza (četvrta najmanja, 23T).
Istina da u tom omjeru uz normalnu kadencu vrijeme mora biti vrlo brzo, zato sam mu dao u originalu sat i pol za stajanje ali svako guranje je forfeit. Dakle izleti ti planinar poslije Adolfovca, kreći s mjesta u tom omjeru
Jedino sam se DanielomZg vozio tako da on vozi u srednjoj šajbi i 2-3 iza pola puta stojećki, ali on je lakši i žilaviji i fura spd.

Mislim da je oklada baš super, mislim da vrijeme nije toliki izazov koliko u šusu odradit one malo strmije dijelove poput Lonjščine, uspona poslije prvih klupica, poslije Adolfovca dio i naravno šećer na kraju poslije izvora.
Čak i vjerujem u Destra pa sam se kladio samo u štrudlu i pivu.

Let the games begin