Ne, bilo je potrebno ponovno dizanje, vec su poceli blesat bezveze itd izd itd, nije u pitanju raga, WIN7 lijepo idu, ima 2GB RAM-a.
E ovo je sad vec cirkus, preko Hirens boot CD-a sam formatirao zeljenu particiju particiju, koristio sam GParted program, dok sam bio u GPartedu mis je radio perfektno, normalno, onako kako i treba. Nakon toga, ubacio sam WIN7 DVD, i krenuo sa procesom stavljanja novih WIN7 na formatiranu particiju, mis nije radio, napravio sam sve preko tipkovnice, postupak sam zavrsio, i mis u WIN7 i dalje ne radi... ne znam, jednostavno ne mogu shvatit, razumjeti... Znaci, mis radi u programima sa Hirens CD-a, ali u WIN7 ne radi, znaci, jos jednom da kazem, do prije 7 dana sve je bilo perfektno, radilo najnormalnije. Do "kvara" je doslo kada se mis slucajno iskopcao i ponovno ukopcao u kuciste, prije toga je bio u kucistu ukopcan god-dvije... i dalje ne vjerujem, najjednostavniji dio hardware-a i toliko me j**e ...
Znam, rjesenje je USB mis, USb adapter i sl... ali, mora i ovako radit, mora postojati nacin... jednostavno ne razumijem sta je otislo k vragu......