Citiraj:
Autor murina
|
to je ns bikes al novi model za 2013-ne znam ime, negdje sam naletio al se ne mogu sjetit
uglavnom da se vratim na sodu
uzeo sam ga jer je kraći od remedy-a koji mi je bio mrvu prevelik, otvoreniji kut vilice...više je geometrija za fr a oduvijek sam htio vozit tak nekaj + bila je takva akcija da je to za popizdit
2 die 4 - za sad ga neću prodavat

))
svi koji su ga vozili kažu da je jako zabavan i upravljiv
gledao sam intervju sa nekim direktorom ns bikesa i tip je skroz iskreno i otvoreno pričao za bajk, na kaj su pazili itd...
rekao je da nemaju potrebu imenovat sistem linkova sa nekim svojim nazivima i prezentirat to kao nekaj revolucionarno (kod treka recimo abp koji kurca ne radi)
uglavnom sve mi se svidjelo
hod se promijeni za doslovno pol minute sa 177 na 152
wheelbase izmjena je mrvu veći posao od izmjene hoda, skinut dropute, zašarafit ih na druga mjesta - adapter kočnice zašarafit na druga mjesta i to je to
linkovi su ogromni i uberčvrsti, frame stvarno kvalitetno i čvrsto izgleda - prima sve vilice od 150-200mm, nije kao kod treka da izgubiš garanciju na frame ako staviš veće rotore
frame je čvrst, primio sam zadnji trokut i vodoravno dignuo cijeli bajk, nije se niš popigalo ni milimetar - remedy je tu bio kao želatina
naprijed planiram piknut totema zračnog, ili lyrika....u biti ciljam na 170-180 hoda( nekaj povoljno a opet da nema vilica 45 kila ), za sad ću ga vozit sa svojim floatom -150 hoda
setup gore je već poznat s remedy-a
hope v2 kočnice
sram pogon, naprijed samo jedna šajba
iza 10 speed - sram x9 shifter
ztr flow kotači, fat albert naprijed i nazad
za sada float 32 150mm
eto trebalo bi to bit mnogo lepo, čekam konverter nabe na 135x12 i onda ga mogu vozit
e da ima netko obujmicu 34.9 za prodat?