Citiraj:
Autor Burko
a sta je najbolje:
ali svejedno se slazem s OnimLikomSaNaocalama, odlican osvrt! iako, barem s moje strane, Langolijeri su stari i 1995-e su bili ono, malo manje od "jebote". danas jest to osrednja limunada sa dobrom idejom, nesto jako jako slicno vrijedi za From Dusk Till Down. sjecam se isto kada sam ga prvi put gledao, vilica je ljubila pod gotovo cijeli film od odusevljenosti i uzivanja. pogledao sam ga nedavno, prije par mjeseci........ bolje da nisam, da mi je ostao u onakvom sjecanju  .
|
Istina da je to ipak bilo davno kada tehnologija nije bila kao danas, no bili smo i mladji a samim time i tolerantniji jer nije bilo toliko filmova kao danas...a covjek ti ljepo objasni koliko gluposti film sadrzi

vjeruj mi da imam i ja dosta filmova koji su se gledali s otvorenom vilicom prije 15 godina (jbg do 10 godina starosti sve ti je dobro) pa kad pogledam njegov review tog filma (a ima ih podosta, Street fighter, Mortal combat, Batman i Robin, Pagemaster, Independance day...) mi otvori oci koliko je zapravo film bio glup iako bi ih i danas pogledao da uhvatim na TVu za dobra stara vremena
ON:
Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 - vrlo dobra i zanimljiva crtana verzija batmana, kao i vecina uglavnom, barem meni
The Descendants - nah, a tako, ok dramica za pogledati, ne znam zbog cega je nominiran za toliko oskara, nis posebno