05.11.2012., 15:28
|
|
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Autor Rudy
|
a sta je najbolje:
Citiraj:
Autor Burko
no svakako preporuka za Langorijere. jedini minus je sto je snimljeno relativno nekvalitetno, tj na razini TV filma uz jos stepenicu ispod. gluma nije losa toliko, ali ima blesavih (danas) i pomalo naivno ocekivajucih scena. no, prije 15-ak godina je bilo uf!
|
ali svejedno se slazem s OnimLikomSaNaocalama, odlican osvrt! iako, barem s moje strane, Langolijeri su stari i 1995-e su bili ono, malo manje od "jebote". danas jest to osrednja limunada sa dobrom idejom, nesto jako jako slicno vrijedi za From Dusk Till Down. sjecam se isto kada sam ga prvi put gledao, vilica je ljubila pod gotovo cijeli film od odusevljenosti i uzivanja. pogledao sam ga nedavno, prije par mjeseci........ bolje da nisam, da mi je ostao u onakvom sjecanju  .
|
|