View Single Post
Staro 02.11.2012., 00:00   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
tja. po toj logici bi 720p trebao i meni stekati na laptopu, pentium M na 1.73GHz (naravno single core) i intelova integrirka sa cak 8MB sheranog rama. no, sve sljaka 5/5. mislim, ja govorim o materijalu kojeg vrtim sa hard diska, i kojeg vrti KMplayer . i samo on, nema nista uz njega instalirano.......

no, za flash iole jaci materijal je sve ispod (jaceg single core, recimo 3GHz P4 ) ili dualca, ili HD graficke - smrt. to mi je skroz nejasno inace koji si vrag toliko zahjevan flash napravili, bas sam nedavno citao negdje na stranom forumu (lurkao i naletio) kako zena prakticki pljuje po flashu. razlog je taj sto je ~2004-e gledala neki video na jubitu sa P3 konfom bez problema, dok danas isti istijani video ne moze pogledati bez zakucavanja procesora na 100%, a rijec je o definitivno novijem, ali se ne mogu sjetiti tocno koji CPU.

i ja ne mogu objasniti ljudima da je athlon 1.86GHz sa 1GB ddr1 rama, sa nekom 9600/9800GT jednostavno slab za slusat mjuzu preko jutuba i jos nesto sa strane surfat. "steka, i steka Burko, sta da radim?". nista, zali se adobu koliko su napravili zahjevan flash, ili kupi novi komp...........

Burko je offline   Reply With Quote