View Single Post
Staro 31.10.2012., 13:29   #27800
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Ak je netko zelio kupiti u buducnosti kotace ili neku vecu stvar sa Superstara neka obrati paznju na moju pricu.

Prica ide ovak.

Planiram uzet svoje kotace i od svih ponuda na netu i par tjedana razmisljanja kaj uzeti je izbora pao na Superstar wheelset sa njihovim Switch EVO nabama i ZTR Flow obrucima.

Cijena je za Hrvatsku 166 funti + shipping
Za shipping je pisalo da se obratim njima na mejl. Posaljem mejl i dobijem odgovor da je shipping za wheelset 12 funti i da mogu poslat 2 kompleta kotaca za tu cijenu.

Jucer napravim narudbu i platim, ali se kod narucivanja ne prikazuje opcija biranja postarine neko se placa za "Small item" koja iznosi nekih 3 funti, danas ujutro ocekujem da ce mi se javiti da nadoplatim jos para do 12funti i jave se i kazu da je postarina za Hrvatsku 70 funti

Reko kak, kad ste mi rekli prvi put da je postarina 12 funti, ak je 70 ocu refund. Dobijem ovaj mejl nakon jedno 5min

Citiraj:
Hello, we are sorry for the increase it was just brought to our attention that we have been massively under charging for the shipping service to your country. We will refund your order now.
Uglavnom sam jako razocaran sa njima jer ak mi prvo kazes da je 12, ne mozes mi 2tjedna kasnije rec da je 6x vise.

Od njih vise niti pakne ne uzimam

Da ne kazem da sam svoj wheelset prodao i da sada nemam kotace
zgmmax je offline   Reply With Quote