Meh. Trosi previse struje, previse se zagrijava, a otkljucan mnozitelj mi djeluje kao pomalo ocajnicki pokusaj AMD-a. Steta, volim dati podrsku underdogu i vise puta sam kupio AMD umjesto Intela cak i ako su performanse bile nesto losije, ponajvise zato sto je najcesce i cijena CPU+MBO bila znacajno manja nego kod Intel kombinacije. Ali ovaj sada stvarno ne vidim smisla u kupovini AMD-a.
Citiraj:
Autor Bravo
Ma nemoj me zafrkavat  Manji cooler se više grije i pri tome ispušta topliji zrak, veći cooler će ispuštat hladniji zrak.
Da cpu otpušta istu toplinu, pri čemu će veći cooler veći dio te topline ohladit, a manji cooler manji dio tj. veći dio otpustiti.
A jesi me nasmija totalno jedan puše toplo drugi hladno, al svejedno će biti isto
Kaj ako stviše LN2 oće opet ista temperatura sobe biti 
|
Nisam siguran jel ovo zajebancije, ali ako si ozbiljan mogao bi ponoviti osnovnoskolsko znanje iz fizike.
Cooler nista ne hladi, on samo odvodi toplinu sa procesora... i predaje ju okolini. Tj. sobi. Efikasniji cooler ce bolje ohladiti procesor tj. odvest ce vise topline sa njega, ali ukupna kolicina topline u sobi ce biti jednaka.
Naravno da CPU otpusta istu toplinu, cooler nema nikakav utjecaj na unutarnje funkcioniranje CPU-a i njegovo zagrijavanje.
Zaboga, jos samo fali ona fora da ako hoces ohladiti sobu treba otvoriti frizider.