Citiraj:
Autor Old Iggy
U velikim okruženjima uvijek se radi s jednim aktiviranim imageom jer nikome normalnom ne pada na pamet patiti se sa stotinama ili tisućama keyeva, kako god oni nabavljeni. Ono što je bitno jest postojanje računa ili drugih potvrda o pravu upotrebe licenci te da su licence odgovarajuće.
Jedini tko tu može raditi "probleme" jest MS/BSA, no ako je sve uredno nabavljeno keyevi ih ne zanimaju.
|
sve stoji, ali ako pucas image na hrpu računala i oni idu pojedinačno ili u par komada na jednog klijenta, onda kad se dode provjerit tom jednom klijentu jedno računalo mislim da bi moglo bit problema.
Nisam 100% ali pričao sam sa frajerom koji je igrom slučaja imao prilike provrtiti neki inspektor.exe s kojim ti ta inspekcija pregleda računalo i koliko se sjećam onda on gleda i key. Nisam 100% jer je prošlo već vremena od kad sam s njim pričao pa bi htio bit osiguran po tom pitanju.
Dal imaš ti kakvih pouzdanih informacija kaj rade u slučaju da dođu na komp sa jednim aktiviranim ključem a na kutiji je drugi?
ovaj windows toolkit ću pogledati iako isto nisam ziher dal šljaka za SP3