Pozdrav svima,
trebam pomoć: kompjuter mi se smrzava a ja nemogu naći razlog zašto. Komp je star 3 mjeseca sve je kupljeno potpuno novo zapakirano ali po komponentama i slagal sam ga sam. Nakon par dana skužil sam da se smrzne (standard nema reakcije potreban prisilan restart). Smrzne se kad je otvoren browser upočetku je to bio firefox pa sam mislil da je stvar u tome no kad sam instaliral chrome opet isto, također smrzne se i kad gurnem USB u komp, ali isto ako je browser podignut na zaslon. Čudno mi je da se nikad nije smrznuo u igrici ma kako god ona zahtjevna bila. Inače uz konfiguraciju koju sam naveo imam i zalman z9+ kučište i logitech x530 zvučnike (iz kojih se tu i tam desi neki čudan pucanj tj. nekaj pucketne?). Prije tjedan dana mi je napajanje iz čistog mira izbacilo osigurač na panceru u stanu i otišlo, pa sam ga zamjenil za isto takvo. Jučer nakon ugradnje komp je cjelo vrijeme normalno radio no danas se smrznul jedamput i to prilikom umetanja USB-a.
P.S.
Pokušao sam i s registry optemizerima i opet ništa!
Zanima me dali netko zna razlog? Dali je problem hardwerski ili softwerski? Kaj da napravm da se to ne događa jer me iritira da se komp zblokira u šugavom browseru? Dal je moguće da sam nekaj krivo spojil kaj se s vremenom manefestira (makar mi se to čini nemoguće)?