View Single Post
Staro 23.05.2005., 16:40   #22
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Dečki-ovaj thread je zamišljen više kao rasprava o budućnosti gejmanja na piceku.

A ne flejmanje gejmera.

Osim toga-malo ste licemjerni, serete ljudima da je za gejmanje dosta ovo i ono a svi od reda piskarate komentare na novim i jakim pilama koje vam uopće ne trebaju za piskaranje i COD

Ja osobno igram avanture i FPS.
I imam Amigu koja mi isto služi za gejmanje.

I da, volim imati jaču grafu i solidan proc.

Kaj se tiče zahtjevnosti konfe i RTS-a, te su igre itekako zahtjevne, i po pitanju proca i grafe.
Slobodno se može koristiti bilo koji noviji RTS za provjeru stabilnosti clockanog kompa.
Što se odmah osjećaš prozvan? Dal je itko reko da su ljudi koji imaju skupe konfe ludi?
Moj komentar se odnosio samo na ljude kojih ovdje ima puno, a prelaze sa npr. socketa 754 na socket 939, ili sa 9800pro na 6600GT, samo zato što je "brža i bolja".
Eto...a nerijetko je da netko ima platformu par mjeseci a da ne odigra nijednu igru...svime smo nezadovoljni.
Nadalje, nisu iskorišteni ni potencijali današnjeg mainstreama poput 6600 i 9800 klase kartica. Eto...jedino to, a aye netko osjeća krivim, neka...i ja imam relativno skup komp, al se puno igram, a ne da mogu nabijat okolo po susjedstvu i forumima da imam toliki i toliki 3Dmark.
Roller je offline   Reply With Quote