View Single Post
Staro 25.10.2012., 23:35   #27675
Stewanov
Registered User

Datum registracije: Aug 2012
Hehe mala štorija....ili kako Murphy igra šege sa Stewanovom u zadnje vrijeme....

prvo kak sam spopušil na rebaund nozi šeraf....za koji mi Zmijoljubac veli da nebi smio se tak sam od sebe odšerafit....već onaj koji je servisiral prije neg sam ju kupio od lika sa kvarta vilju nije dobro zategnul sa kontranavojem iznutra....

I tak ja odpeljam kod njega vilju i prvo kaj se čudio je da na suprotnoj nozi od rebaund noge nema opruge koja bi za taj model trebala biti....pa do toga da je netko catridge koji je na tom modelu plinsku modificiral u uljni....veli on na moju opasku da je servis kakti kod buhina radjen da on to tak nebi napravio...nije loše modifikacija napravljena ali ni ne baš sjajno....

tapout je lupal jer se gumica raspala uzduž i popreg na desnoj nozi(di se pumpa zrak) + fali opruga....

Uglavnom vilju je riješil servis ulje + gumica ili šta je već trebalo...+ šeraf mi je od 888ice malo modificiral radi nasjeda kod tokara i sad je rad vilje ajmo reć neznam kolko puta bolji...tiši....fluidniji kak da se izjasnim...jedino radi mene grmalja od 108 kg treba malo nadopumpat....

Pa sad na savjet Zmijoljubca ću probat doć do lika da vidim ak je sačuval oprugu ili da ju nabavim preko nekog...pa da ju on spimpa na vulgaris...opruga-ulje i cist malo zraka, do 1 bar kak je spomenuo tada..jer sad je napumpana na 5 bara što je def premalo za mene grmalja...hahaha....pa vilja sjedne više od pola hoda dok se sjednem na bajk...a nakon pimpanja bi to već bilo još bolje za mene....

E sad da je bar samo to mene zeznulo....neg mi je i ulje scurilo po paknama...pa prvo ja odma to nisam išao skurit neg tek danas.....a probna vožnja do grada je bila zanimljiva sa kočenjem..sva sreća pa nisam nizbrdo trebal vozit....jer bi bilo pomozbog situacija...

pa sam maloprije išao prvo vodobrusnim papirom šmirglat pakne...pa kurit pa opet malo šmirglat da sutra vidim dal sam kaj uspio napravit na bolje ...LOL....

Stim da imam one metalne pakne...koje novi par dodje oko cca 200kn....molim gospona Murphya da bar sad napravio zaobiđ oko mene...

I tak....možda bi se išel vozit u sub a možda bolje ipak ne....da me ovaj put nebi skupljali skup gss sa hitnom...
Stewanov je offline   Reply With Quote