Propast zvana deveti mjesec.
Došle samo dvije stvari, jedna naručena 18.09. i jedna 28.09. ali mi je zato jedna pošiljka naručena u desetom došla u roku 12 dana ali mi i ove naručene početkom ne dolaze.
Što se tiče odnosa s prodavcima nakon 43 dana dižem dispute i pošaljem im mail da roba nije stigla, a ako stigne u roku 20 dana da ću napraviti cancel. U slučaju da ne stigne u tom roku eskalirat ću u claim, tražiti povrat i naručiti ponovo kod njega ili nekoga drugog. U slučaju da pošiljka stigne nakon 60 dana i izvršenog refunda ponovo ću mu uplatiti iznos.
Za item koji je plaćen 13.09. i još nije došao ako ne dođe sutra ide dispute uz mail sadržaja baš koji sam gore napisao.
To mi je standardni obrazac za koji sam siguran da neću izgubiti svoj novac i dovoljno fer da ako roba dođe van zadanog roka da mu je platim.
Na ostale fore tipa da sačekam ili da će on meni napraviti refund dva dana prije krajnjeg roka jednostavno ne želim pristati jer imam 50:50 posto šanse da to bude iili ne bude pa da izgubim ono što sam platio.