View Single Post
Staro 25.10.2012., 16:14   #27668
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Opako je na Sljemenu, upravo se vratio s voznje...treba iskoristiti ovo vrijeme, kako stvari stoje u ponedjeljak bum izvadio Snowboard i picio na Sljeme.

Bit cu kratak - rasturio sam danas Strmopec!
Ne samo da sam napokon izvukao onaj prokleti uspon, vec sam se gore popeo u komadu bez zaustavljanja (od parkinga)

Da je danas nesto divlje u zraku bilo mi je jasno cim sam izvozio sve detalje na usponu kao da idem po ravnome, a da se pri tome nisam zadihao...i tako, dodjem do the uspona na kojem mi uvijek fali 5-6m da ga popnem, i kazem idem probati bez odmora i samo zavinem za 180° i nastavim peglat...i eto ga na

U zadnje vrijeme (od kad sam krme od 100kg) taj uspon uopce ne pokusavam popesti jer si bezveze napumpam misice i umorim noge pa si u stvari odmognem pri spustu - ali dana sje bio dan D.
Spust sam takodjer odradio rutinerski, u komadu, ali to mi je vec standardno.

Bas me zanima kad cu slijedeci puta odraditi cijeli uspon i spust bez da se iskopcam i nogom dodirnem zemlju, vjerojatno nikad, pa ni tad.

Citiraj:
Autor dario12 Pregled postova
Nik, di je točno ta Strmopec? To je također staza na Sljemenu? Di kreće a di završava? Strmopec VS Leustek?
To ti je vrh s desne strane Bikceviceve, tocno iznad onog izvora u donjem dijelu.
Krenes po Bikci, pa se spojis na uspon na Strmopec, u spust prodjes pored tog izvora, presjeces Bikcu i spustis se na Pilanu:

Video

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 25.10.2012. u 16:26.
Nik je offline   Reply With Quote