View Single Post
Staro 23.10.2012., 22:43   #27626
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Onyx Pregled postova
Long version:
kako manometar na našoj pumpi nije radio tako sam bio primoren pumpati/provijeriti gume na onoj pumpi prije Mihaljevca. Odmah smo ostali na toj strani i nastavili dalje prema Sljemenu. Da bi odmah nakon okretišta prešli lijevo na nogostup i nastavili uz cestu prema gore. Taman kako smo prolazili kuće na samom početku nakon okretišta, trubi nama auto iz suprotnog smjera da stanemo, ja otkopčam lijevu nogu ali kako je bilo još 4-5m do tog auta, lagano sam prislonio nogu na "otkopčanu" pedalu no taman je taj auto zaobilazio kombi i nisam uopće čuo da sam se iz prve glatko uspio prikopčati ponovo. Dođemo do auta, Saša stane, ja stanem i ko pokošen zakopčan padnem lijevo na samu kosinu kako počinje onaj potok što prati cestu.

Tak jasno da sam pao u fino orošenu mokru travicu i još bolju, mekaniju zemlju ispod trave. Kako sam se "borio" za vlastit život da ne završim u potoku, tako sam prstima zario kao grabljama u zemlju da sam pod svakim noktom imao zemlje za izvoz, kao da sam rukama kopao jamu.

Saša se odvalio smijati ko Isus, frajer istrčao iz auta, došao do ruba i veli "kaj? spd?", tu sam se i ja odvalio smijati ko blesav i šteta da nije scena ovekovječena slikom
Kako si mi uljepšao dan sa ovom štorijom (nije mi drago što si pao, več mislim na način na koji si to ispisao)

Osim što imam temp 37.8°C i nekakvu crijevnu virozu (proljeće)

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote