View Single Post
Staro 23.10.2012., 23:31   #800
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo bas sam jucer spojio prijatelju IPS 234V, znaci ima DVI, D-Sub i HDMI ulaze i dolazi sa D-Sub kabelom(ne znam dali je to uobicajena praksa kod novih, jeftinih monitora, ali nadao sam se DVI-u).

A sad ono sto me neugodno iznenadilo je stalak. Nisam ocekivao naravno nikakvu ergonomiju, ali sam bar mislio da ce monitor bit stabilan. Ne znam dali se to jos moze kako ucvrstit ali kako mi se zasad cini stalak je OCAJAN. Monitor se klima, a sa slicnim tj istim klimanjem sam se bio susreo na jednom turniru dok sam igro na AOC TN 23 monitoru gdje sam isto mislio da je to nesto krivo spojeno...ako taj monitor nije moguce nekako ucvrstit onda nikom ne preporucam kupnju iceg osim Dell-a i LG-a 231..ne znam kako ih nije sram takvo smece od plastike stavit. Posjedujem 2232BW i nije ni on 100% stabilan ali bar se ne klima na svaki dodir stola. I taj 234V moze stajat ok ako je stol masivan i stabilan, ali inace koma.

Slika mi se cinila ok, ali nisam se bavio puno s kalibriranjem jer sam imao drugih stvari za napravit na kompu.

Zadnje izmijenjeno od: rokoko. 24.10.2012. u 16:16.
rokoko je offline   Reply With Quote