laptop je Pavilion G6-1201sm QJ322EA
kupljen je u drugom mjesecu ove godine.. nedavno je propala tipka za klik miša, lijeva.. tj. klacka se s lijeve na desnu stranu.. laptop je burazov i neznam kako ga on koristi, al mislim da nije on kriv za to..
druga stvar iz naslova, kad se ubaci cd ili dvd, i kad se zavrti na najbrže, cijeli laptop vibrira tj. vibrira dvd uređaj i prenosi se na cijeli laptop, zuji tak jako da se cijeli stol trese.. bilo da se prži ili reproducira..
sad mene zamima, što se to dogodilo da se to događa i jel neko imao sličan problem? frend ima isti takav, njemu se čuje ventilator, kao da zapinje u najlon (onaj koji imaju neki modeli za usmjeravanje zraka)
kao da cijela serija ima neku manu..
garancija još vrijedi, buraz je zvao HP i rekli su da će tipku zamijenit a za dvd još neznaju dok ga ne vide, ali da bi kao mogli naplatit to..
sad ću ja, danas ili sutra isto nazvat HP pa da im objasnim u čem je stvar jer buraz nije baš informatički pismen
neki savjet? dal da tražim novi dvd uređaj ili?
još jedna stvar, otvorio sam poklopac i izvadio dvd van, ne vidim nikakvu grešku niti se išta cima ili klima, dvd ko dvd.. valjda nisam usrao garanciju s tim?? ne vidi se da je otvarano, jedino ako nisu šarafi stegnuti određenom jačinom??